Baterija za sudoperu zidna L 200 HERZ INFINITY 00201

Baterija za sudoperu zidna L 200 HERZ INFINITY 00201

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
BATERIJA ZA SUDOPERU ZIDNA HERZ INFINITY NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
8.824,69
10.589,63
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Baterija za sudoperu zidna L 200 HERZ INFINITY 00201
 
Infinity baterije za sudoperu sa svojim modernim linijama i praktičnošću korištenja mogu se lako uklopitiu svaku modernu kuhinju.
 
Kombinacija ravnih i zakrivljenih linija izgleda elegantno, ali ipak moderno. Sofisticiran dizajn u kombinaciji s pametnim rešenjima a niz različitih utičnica predstavlja optimalan izbor za sigurnost i slobodu korišćenja u Vašoj kuhinji.
 
HERZ BATERIJE ZA SUDOPERU
 
HERZ  baterije za sudoperu su namenjene novim i renoviranim objektima u Evropi u kojima su moderan dizajn i kvalitet bez kompromisa. Karakterišu ih kvalitet u izradi, ekoloske norme, rafinirana estetika i pristupačna cena.
 
Dokaz kvaliteta jeste i garancija od 6 godina na baterije za sudoperu.
 
Baterije za sudoperu kompanije HERZ su plod poslednjeg razvoja tehnologije i podležu evropskim standardima kojima se definišu metode primene i testiranja.     
 
HERZ proizvodi su prisutni u 75 zemalja širom sveta. Glavna tržišta su pored Slovenije Austrija, Nemačka i sve zemlje bivše Jugoslavije.  
 
U njihovom moderno opremljenom proizvodnom centru u Šmartnom pri Litiji poseduju savremena postrojenja za proizvodnju sanitarnih armatura, čiji je kvalitet sertifikovan po svim glavnim evropskim standardima.   
 
Briga za okolinu u kompaniji Herz predstavlja pažljivo korišćenje prirodnih izvora energije, ekološki prihvatljivih proizvodnih metoda i deo društvene odgovornosti i svesti.     
                                                                                
Kompanija  Herz proizvodi visokokvalitetne, sigurane i ekonomične baterije za tuš kadu, umivaonik i sudoperu koji pružaju dugotrajnu i korisnu upotrebu.  
 
 
Uređenje kuhinje
 

Kuhinji se posvećuje posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije opreme uređenje kuhinje postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kuhinja može biti uređena u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderna sa izrazito oštrim i ravnim linijama. 

Slični proizvodi