Monoblok simplon IDEAL STANDARD EUROVIT V337301

Monoblok simplon IDEAL STANDARD EUROVIT

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Monoblok simplon IDEAL STANDARD EUROVIT NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
13.410,00
16.092,00
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

MONOBLOK SIMPLON IDEAL STANDARD BELI SET
 
WC šolja sa daskom elegantnim dizajnom modernog oblika i svedenih linija idealno će se ukopiti u Vaše savremeno kupatilo.
 
Monoblok SIMPLON IDEAL STANDARD sadrži:
 
• WC šolja + vodokotlić
WC daska samospuštajuća
• Set za montažu WC šolje
 
Uz savremeni i elegantni dizajn, IDEAL STANDARD WC dasku odlikuje i soft-close mehanizam za sporo spuštanje daske, koji će onemogućiti slučajna padanja daske, buku, udarce ili povrede.
 
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
 
♦ Materijal WC daske: Bakelit (tvrda plastika)
♦ Ispiranje: direktno
♦ Odvod: vertikalni
♦ Zapremina ispiranja 3/6 L,
♦ Dovod vode: sa donje strane
♦ Težina: 36,00 kg
♦ Priključak vode: Odozdo
♦ Udaljenost odvoda od zida: 21 cm
♦ Dvokoličinsko ispiranje: Da
♦ Dimenzije: 630x350x390 mm
 
Monoblok je wc šolja sa “spojenim” keramičkim vodokotlićem. Monoblok WC šolje su daleko lepšeg dizajna od WC šolja sa odvojenim vodokotlićem a cenovno su veoma pristupačne.
 
Dimenzije WC šolja sa vodokotlićem su neznatno veće od dimenzija samih šolja tako da lako mogu stati i u mala kupatila.
 
Ovakve wc šolje mogu po konstrukciji odvoda biti Simplon (odvod u pod) ili Baltik (odvod u zid) tipa, a u prodaji su i univerzalni modeli kod kojih je moguće birati da li će odvod biti u pod ili u zid.
 
Monoblokovi su posebno praktični za porodice sa malom decom, jer je puštanje vode daleko lakše, a pogodnije su i za održavanje jer nema plastike koja se prlja i manje je mesta na kojima voda može cureti. Vidima je brend monoblok WC šolja koji nudi odličan izbor u svim cenovnim kategorijama.
 
Uređenje kupatila
 
Današnje kupatilo je prostor iz koga se ne "beži" vec naprotiv prostor u kome se boravi sve više i duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenje i opremanje kupatila postaje potpuno ravnopravno sa uređenjem dnevne sobe.
 

Posvećuje mu se posebna pažnja a zahvaljujući izuzetno velikoj ponudi kvalitetne i dizajnerski najraznovrsnije kupatilske sanitarije opremanje kupatila postaje pravi izazov. U zavisnosti od ličnog afiniteta, kupatilo može biti uređeno u stilu starih prošlih vremena ili pak potpuno moderno sa izrazito oštrim i ravnim linijama.  

Slični proizvodi