Ventilaciona rešetka zidna ANKO 350X150 bela

Ventilaciona rešetka zidna ANKO 350X150 bela

* Usled čestih poskupljenja, ne možemo garantovati tačnost cena. Molimo, proverite cene telefonom ili emailom pre poručivanja.
** Expont doo nastoji da bude precizan u opisu proizvoda. Opisi nisu uvek kompletni, i mogu sadržati greške.

Naziv
Dimenzije
Ventilaciona rešetka zidna ANKO 350X150 bela NA STANJU
Cene
Veleprodajna cena
Maloprodajna cena
1.854,40
2.225,28
Dodaj u korpu

Preporučite prijateljima:

Ventilaciona rešetka zidna ANKO 350X150 bela
 
Ventilaciona rešetka zidna sa pokretnim lamelama služi za dovođenje i odvođenje vazduha u sistemima ventilacije, klimatizacije ili grejanja.
 
U ramu rešetke su ugrađene nezavisno ručno pokretne lamele u jednom redu. Okretanjem lamela podešava se pravac strujanja vazduha.
 
Zidna rešetka se ugrađuje na zid ili na spuštene plafone, u malim, srednjim ili velikim prostorijama (ostave, kupatila, stanovi, robne kuće, restorani, sale za konferencije i dr.).
 
Karakteristike zidne ventilacione rešetke
 
Oblik zidne rešetke omogućava lako uklapanje u visoke zahteve enterijera, a ujedno i veliki kapacitet razmene vazduha bez buke i turbulencije
Strujanje vazduha je omogućeno u 1 ili 2 smera, kako bi se vazdušni talas brzo promešao sa vazduhom u prostoriji
Ventilaciona rešetka zidna je izrađena od aluminijuma Al.6060, a profili su dobijeni postupkom hladnog ekstrudiranja
Površinska zaštita koja se primenjuje na ovom proizvodu je:
 
1. eloksiranje: Ovim elektrohemijskim postupkom se postiže odlična zaštita aluminijuma. Eloksirani delovi poseduju visok sjaj (>80%). Eloksiranjem se dobija zaštitni sloj debljine od 8-12μm postojan u temperaturnom intervalu -40ºC do +300ºC. Standardni proizvodi se rade u prirodnoj boji aluminijuma (na poseban zahtev mogu i druge boje)
2. plastifikacija: Prevlakom od boja postiže se kvalitetna zaštita aluminijumskih delova. Proizvod poseduje glatku i sjajnu površinu (>80%). Plastificiranjem se dobija zaštitni sloj debljine 60-80 μm, postojan u temperaturnom intervalu -40ºC do +200ºC
 
Standardne zidne rešetke se rade u beloj i braon boji (na poseban zahtev mogu i druge boje)
Ceo proces proizvodnje je obuhvaćen sertifikatom AT-06086/0.
 
Način ugradnje ventilacione rešetke zidne
 
Montaža zidne rešetke je sigurna i jednostavna, a vrši se posredstvom vijčane veze preko otvora na telu rešetke, i po projektnoj dokumentaciji koja je predvidjena za objekat gde se vrši ugradnja.

Slični proizvodi